Metavak 2019

Metavak 2019

8 oktober 2019
Evenementenhal Gorinchem
Tickets

METAVAK TEN EINDE

De Metavak is weer ten einde gekomen. Wij kijken terug op een zeer succesvolle week! Hieronder treft u nog een video van de demo op onze stand op de Metavak. De foodunit is aangedreven door de motor van Lenze Nedeland.

DAG 2 VAN DE METAVAK

Dag 2 van de beurs is aangebroken. Onze sales man Marco Brinks staat vanaf 13:00 uur weer voor u klaar voor al uw lineairtechnische vraagstukken.
Komt u een kijkje nemen op de beurs? Vandaag en morgen kunt u de Metavak nog bezoeken van 13:00 – 21:00 uur.

We zien u graag tegemoet! Hieronder treft u al enkele foto’s en en een video van de beurs.

   

      ​

 

 

HET GROOTSTE JAARLIJKSE VAKEVENT VOOR METAALBEWERKERS

Op 8, 9 en 10 oktober 2019 is de Metavak; een beurs georganiseerd door de metaalbranche. Er zijn circa 230 leveranciers van onder andere machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen en complementaire producten.

Almotion is dit jaar aanwezig en staat op stand B111. Via de button kunt u zich registreren en ontvangt u toegangskaarten.

Openingstijden

Dinsdag:       13:00 – 21:00 uur
Woensdag:   13:00 – 21:00 uur
Donderdag   13:00 – 21:00 uur

Specialiteit

Wij staan op de beurs met onze specialiteit op gebied van lineairtechniek. Al ruim 22 jaar maken wij samen met onze klanten mooie oplossingen voor lineaire bewegingen. Met lineaire geleidingen, profielen en tandriemen worden hoogwaardige lineaire modules geproduceerd. Almotion biedt een grote diversiteit en kwalitatief hoogwaardige technische oplossingen en is de enige producent van lineaire eenheden in Nederland. Ook met lineair geleidingen is er een lange ervaring en gedegen specialisme. Met een eigen engineersingsafdeling én een eigen productieafdeling voor Lineairtechniek kunnen totaaloplossingen geboden worden voor al uw machinebouw technische vraagstukken.

Hopelijk zien wij u op de Metavak.