Wij zijn op woensdag 28 februari tussen 11:00 en 12:30 uur telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons het beste mailen. Alleen in geval van nood zijn we bereikbaar op nummer 06 53752353

Snelkoppelingen

Almotion levert pneumatische snelkoppelingen onder private label.
Dit houdt in dat wij pneumatische koppelingen leveren van een uitstekende kwaliteit voor een attractieve prijs. Natuurlijk leveren wij ook de pneumatische koppelingen van alle andere bekende merken.

Lees verder

Er zijn 4 producten gevonden

Merk

Snelkoppelingen

Snelkoppelingen bestaan uit een plug-in en een snelkoppeling. De snelkoppeling verbindt de plug-in aan de ene kant, terwijl de andere kant een aansluiting of een schroefdraad voor een luchtslang heeft. Dez schroefdraad kan een binnenschroefdraad of een buitenschroefdraad zijn. De slangaansluiting kan een knel aansluiting zijn waarbij de slang wordt vastgekneld met een moer. Het kan ook een pilaaraansluiting zijn waarbij de slang over een pilaar wordt geschoven en vervolgens met een slangklem wordt vastgemaakt. Een pilaaraansluiting is meestal de meest betrouwbare aansluiting omdat het goed zichtbaar is als de verbinding los komt te zitten. Een slangklem heeft scherpe randen welke verwondingen kunnen opleveren.

Wenst u meer informatie of advies? Neem contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar.