Pneumission pneumatiek cilinders

Almotion levert alle Pneumission pneumatiek cilinders. Dit Chinese topmerk heeft alles in huis wat uw nodig heeft voor uw machine. Bekijk hier het aanbod.

Lees verder

Er zijn 4 producten gevonden

Pneumission pneumatiek cilinders

Almotion levert alle Pneumission pneumatiek cilinders.

Pneumatiek uit China
China is het lagelonenland voor hightech-producten in de wereld. Er wordt ook al erg veel pneumatiek geproduceerd door de grote Europese merken zelf. Deze productie vindt plaats in China in eigen fabrieken met een Europees managment.
Er zijn ook een aantal echte Chinese merken pneumatiek. De prijs is laag maar de kwaliteit is meestal niet wat men in Europa wenst. De grootste afnemers van Chinese pneumatiek zijn dan ook gevestigd in India, Pakistan of het Midden-Oosten.

Over Pneumission
Pneumission is hierop een uitzondering en heeft de meeste van haar klanten in Europa. De prijzen liggen gemiddeld iets hoger dan andere Chinese aanbieders, maar de kwaliteit is van een heel ander niveau. Doordat er bij Pneumission sinds 1996 Nederlanders hebben gewerkt, is het een westers georiënteerd bedrijf met de daarbij behorende maatstaven. Alle verkoopmedewerk(st)ers hebben een universitaire opleiding Engels gevolgd. Hierdoor kan er op een hoog niveau gecommuniceerd worden. Er zijn per fabriek aparte kwaliteitsverhogende programma’s ingevoerd door Nederlandse werknemers. Met name hierdoor is ook de mentaliteit van de werknemers kwaliteitsgericht. Het doel is de hoogste kwaliteit te leveren tegen een lage prijs.

Heeft u vragen over het Pneumission-leveringsgamma, of u wilt een deskundig advies over wat het beste is voor uw project? Neem dan contact met ons op.