Onze diensten

 


  Reparatie en reviseren 
  pneumatische cilinders

Klant specifieke
aanpassingen  

Cilinder productie, 
terwijl u wachtSnelle levertijden
Lineaire eenheden
op maat gemaakte

Productie en levering
Lineairtechniek


 

Eigen enigineering

Uitgebreide voorraad
 Almotion levert naast kwalitatief hoogwaardige oplossingen ook service-verhogende diensten. Daarbij streven wij altijd naar de meest optimale uitvoering waarbij de klant centraal staat, in een informele sfeer met de hoogst haalbare zorg. Onder één dak kunnen wij vele verschillende diensten uitvoeren. Het voornaamste is dat wij de zaken goed regelen voor onze klanten. 

Wij repareren en reviseren pneumatiek cilinders. Ook maken wij klant specifieke aanpassingen per cilinder of cilinderreeks. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciaal schroefdraad of een speciale steun.

Almotion heeft een zeer goed geoutilleerde productieafdeling waar wij in eigen beheer diverse ISO cilinders produceren. Dankzij onze grote voorraad onderdelen is het zelfs mogelijk om (op afspraak) uw gewenste pneumatiek ISO cilinder te produceren terwijl u wacht. 

Door onze jarenlange ervaring, onafhankelijkheid en onze eigen engineeringsafdeling kunnen wij u altijd een op maat gemaakte oplossing bieden. Bij Almotion leggen we dan ook het accent op deskundige, innovatieve totaal oplossingen en niet alleen op het leveren van een product. Deze complete service kunnen wij aanbieden omdat onze professionals al meer dan 25 jaar in het vak zitten van industriële maak industrie.