Lineairtechniek en ontwikkeling

Lineairtechniek en ontwikkeling

Almotion is al 25 jaar de enige Nederlandse producent van lineaire eenheden ofwel lineaire units. Hierdoor zijn wij uniek en dus de enige echte specialist in lineairtechniek en ontwikkeling met een eigen productieafdeling.

Onze lineairtechniek diensten zijn:

  • korte levertijden
  • snelle service
  • flexibiliteit in uitvoeringen
  • aanpassingen op klantwens
  • gunstige prijs-product verhouding

De lineaire eenheden van Almotion zijn industriële lineaire units.  Deze linear units zijn gebaseerd op aluminium profielen met daarop gemonteerd een geleiding op basis van loopwielen of kogelomlooprails.

De tandriem-aandrijving is van het proposition type AT5 of AT10.

Onze LT50 en LT2 kitsystemen zijn geschikt om railgeleidingen van bouwgrootte 15 respectievelijk 50 van elke fabrikant te monteren. Het maakt dus niet uit of u een STAR, IKO, Hiwin THK of welk merk dan ook prefereert, het past altijd op ons standaard systeem.
Zo kan Almotion lineaire eenheden aanbieden met o.a. een Brecoflex tandriem en een merk railgeleiding die u wenst in uw applicatie.

In bovenstaande video een leuk kijkje in de keuken van de werkwijze en het productieproces van de lineaire eenheden bij Almotion in Elst.

Indien u meer wilt weten over de lineaire eenheden van Almotion of u heeft een vraag over uw toepassing voor lineairtechniek, neemt u dan contact met ons op voor een afspraak.