2 lineaire units van 4 meter

Afgelopen week hebben we twee units met een lengte van vier meter mogen leveren. De lineaire units worden gebruikt in palletizer machines voor de topfolie.

Lineaire eenheid - 4 meter  Lineairtechniek - lineaire geleiding

Lineaire geleiding - LTC module  Lineaire geleiding - lineairtechniek

Het leuke is, dat deze lineaire units van de modulaire serie LTC al zo sinds 1999 worden gebouwd. De units zijn voorzien van geleide assen -12- met speciale sledes en loopwielen. Daarnaast zijn de units ook voorzien van een kunststof profiel om de tandriem, een 16AT10, te geleiden.

Modulaire lineaire units LTC

De LTC modulaire lineaire eenheden zijn samengesteld door Lineairtechniek©. Het systeem onderscheidt zich door de vele toepassingsmogelijkheden. Daarnaast zijn deze units vaak goed te combineren met andere systemen.

Al meer dan 20 jaar is Almotion gespecialiseerd in deze modulaire lineaire units. De units zorgen voor lineaire geleiding door middel van geharde loopwielen over geharde assen. Het tandriem type AT10 is beschikbaar in 16, 25 of 50 mm breed. Een ander kenmerk zijn de geharde en geslepen V-vormige loopwielen. Zeer belangrijk is dat deze unit erg goed bestand is tegen vervuiling en ook leverbaar is in een Food uitvoering met RVS componenten.

Lineaire eenheid LTC