31 december 2015

31 December 2015,

een mooie dag om eens terug te kijken op 2015 en de verwachtingen van 2016 eens goed tot ons door te laten dringen…

Het jaar 2015 was voor Almotion een jaar van consolidatie van de groei die eerder ingezet is. Wij willen dan ook iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft.

Deze ontwikkelingen hebben er ook toe bijgedragen dat wij uit ons bekende “jasje” zijn gegroeid en u dus kunnen mededelen dat wij in de tweede helft van 2016 gaan verhuizen naar een grotere locatie in Elst (Gld).

Hierdoor zal 2016 een veel bewogen jaar voor ons worden. Door deze verhuizing kunnen wij u ook in de toekomst verzekeren van een goede service en korte levertijden voor onze kwaliteitsproducten.

De economische vooruitzichten zijn voor Nederland positief en wij gaan er van uit dat wij als Almotion hier ook gewoon in meegaan.

De verwachte groei van de Nederlandse economie voor 2016 komt uit boven de 2%.

De verwachting van de groei van de wereldhandel is wat gematigder wat wellicht enige invloed zou kunnen hebben op de export van onze lineaire eenheden. Echter  door de depreciatie van de euro krijgen wij een nog betere concurrentiepositie. Al met al verwachten wij voor het komende export jaar ook een positief jaar.

Het team van Almotion wenst u een aangename jaarwisseling en een gezond
en succesvol 2016 !