3axis en Almotion bundelen hun krachten

3axis en Almotion bundelen hun krachten op het gebied van lineaire aandrijvingen en geleidingen. We kunnen nog niet te diep op de toepassing in gaan maar door innovatief te werk te gaan, lukt het Ronald Bouland om een hele betaalbare machine op te leveren. Zodra de machine operationeel is, zullen we een filmpje delen op ons YouTube kanaal.

Achtergrondinformatie over 3Axis R&D

3axis R&D ondersteunt bedrijven in hun ontwerp- en realisatieproces. Daarbij wordt er vakkundig begeleid tijdens het uitwerken van concepten.
Indien nodig kunnen ze het totale proces van engineering tot productie uit handen nemen. 3axis beschikt over meerdere CNC frezen en een CO2 laser. Daarnaast hebben ze een uitgebreid netwerk waarmee ze samenwerken op het gebied van hout- en metaalbewerking.
Eén van de technische krachten achter 3axis R&D is Ronald Bouland. Na de studie Werktuigbouwkunde aan de HTS heeft hij 8 jaar ervaring opgedaan als werktuigbouwkundig ingenieur binnen de hightech industrie. Daar heeft hij o.a. gewerkt aan machines voor zonnecel productie, fabricage van TFT schermen, productiestraten van technische garens, waterstof fuel cells en filterinstallaties.

Bij Almotion zijn we erg enthousiast en kijken we uit naar deze samenwerking. Binnenkort meer!