Almotion op Hannover Messe 2017

De ticketcode hebben wij al voor u  ingevuld,
u kunt meteen door naar het volgende scherm.


Hannover Messe & Almotion

Van 24 t/m 28 april 2017 vindt de Hannover Messe plaats, de grootse technologiebeurs ter wereld. Aan de beurs nemen circa 6.550 exposanten deel uit meer dan 60 landen. Jaarlijks ontvangt de Hannover Messe ongeveer 220.000 bezoekers uit meer dan 90 landen. Met Polen als partnerland belooft deze beurs in 2017 aantrekkelijk te worden voor bedrijven die actief zijn in de industriële toelevering en die hun focus op de export willen vergroten.

Uiteraard is Almotion ook dit jaar weer te vinden op de Hannover Messe. U vindt ons in Hal 16 standnummer D18. We staan hier naast onze Duitse partner Lineartechnik Korb.

Door de modulaire opbouw van onze lineaire eenheden is het voor Almotion mogelijk om klantspecifieke oplossingen te creëren voor de
diverse soorten industrie. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om door onze eigen engineeringsafdeling een compleet nieuwe op maat gemaakte lineaire eenheid te laten ontwerpen.
Lineairtechniek® by Almotion innoveert continu en is flexibel vanaf de ontwerpfase tot aan de levering.

Wij begroeten u graag op onze stand en onder het genot van een kop koffie of thee praten wij u graag bij over onze lineaire eenheden en hun toepassingsmogelijkheden.

Als exposant kunnen wij onze relaties de mogelijkheid bieden om zich in te schrijven voor een gratis toegangskaart. Als u klikt op de onderstaande link, komt u direct terecht bij het inschrijfformulier.
De ticketcode hebben wij al voor u  ingevuld, u kunt meteen door naar het volgende scherm. 

toegangskaart_lineairtechniek.png