Almotion op Vision, Robotics & Motion 2024

Vision, Robotics & Motion is 5 en 6 juni 2024 te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Natuurlijk is Almotion weer van de partij! De beurs is een toonaangevend platform waar u slimme productieautomatiseringsoplossingen voor de maakindustrie ontdekt.

Gratis aanmelden

Wij kijken er naar uit om u te spreken op onze stand en hebben via onderstaande knop gratis aanmelding geregeld.

Gratis aanmelden

Wat laten we aan u zien

Ons team van specialisten staat voor u klaar om mee in te gesprek te gaan. U kunt ook al van te voren contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Naast een goed gesprek kunt u ook verschillende lineaire eenheden bewonderen. Zo ziet u de LT50 in actie en kunt u de volgende units zien:

  • De LTY200 is een brede unit waarbij extra zware belasting mogelijk is. Deze is op de beurs te zien in combinatie met de robotarm van Olmia.
  • De LTi serie is een lineaire eenheid speciaal voor de foodindustrie. Deze unit is volledig van RVS en uitgerust met een blauwe Breco tandriem type AT10.
  • De LT50 serie is een compacte en open eenheid. De LT50 is verkrijgbaar als unit voorzien van een loopwielgeleiding en als een unit voorzien van een profielrailgeleiding.
  • De LT80S is een compacte en gesloten eenheid met een intern smeersysteem. Dit maakt de unit makkelijk te onderhouden.

De LTY200 met een robotarm van Olmia

Waar vindt u ons

Almotion staat voor u klaar op stand 52. Hier zijn wij op zowel woensdag 5 als donderdag 6 juni de hele dag te vinden van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Locatie

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch (hal 2 en 3)
Entree B
Diezekade 2
5222 AK ‘s Hertogenbosch

Plattegrond Almotion in de Brabanthallen