API cilinders en ventielen

Almotion levert een groot assortiment API cilinders en ventielen

Wij leveren een breed assortiment API cilinders en API ventielen. Met het complete pneumatiek programma kunnen wij u innovatieve oplossingen bieden zonder hoge kosten. Hieronder leest u wat Almotion u te bieden heeft.

Breed assortiment API cilinders

Almotion biedt een breed assortiment aan pneumatische cilinders van API. Wij bieden onder andere een lijn van compacte cilinders. De serie CS en CD is een samenstelling van compacte cilinders die voldoen aan de UNITOP standaard, diameters van 12 tot 100 mm, afhankelijk van welke serie, met een standaard slag van 5 mm tot en met 250 mm. De nieuwe generatie cilinder buis met groeven maakt het mogelijk om de magnetische reed-contacten direct op de buis te monteren zonder beugels. Al deze series zijn op aanvraag verkrijgbaar volgens de ATEX 2014/34 / EU-richtlijn.

De serie DU is een samengestelde cilinder van standaard compacte cilinders met diameters van 6 tot 32 mm, met een standaard slag van 5mm tot en met 50 mm. Deze zijn ontworpen voor ruimtebesparing.

De serie GEDB en GEDS zijn samengesteld uit compact geleide cilinders, diameters van 10 tot 63 mm, op aanvraag verkrijgbaar volgens de ATEX 2014/34 / EU-richtlijn.

API Serie A1 ventielen

Daarnaast biedt Almotion een breed programma aan van API ventielen (serie A1). Het gaat om een serie met een aantrekkelijke en geavanceerde afwerking. Dankzij de combinatie van onderdelen afkomstig van mechanische verwerking gemaakt met een ander thermoplastisch materiaal, is deze serie het resultaat van een zorgvuldig ontwerp dat een doorstroomcapaciteit garandeert hoger dan het gemiddelde van traditionele pneumatische ventielen. Daarnaast zorgt het voor een betere flexibiliteit en optimalisatie van de productie.

Deze ventielen, solenoïde / veerretour en solenoïde / solenoïde, met functies 3/2, 5/2 en 5/3, zijn beschikbaar in de maten 1/8 “, 1/4″ en 1/2″ voor alle pneumatisch en elektrisch bediende versies. Voor de handmatig en mechanisch bediende versies zijn de maten 1/8″ en 1/4” beschikbaar.

Deze pneumatische componenten kunnen in-line gemonteerd worden, op collectoren of op speciale manifoldblokken. Op verzoek zijn deze beschikbaar in overeenstemming met de ATEX 2014/34 / EU-richtlijn in verschillende classificaties. De ventielen van de serie A1 zijn geschikt voor de meest uiteenlopende en meest voorkomende toepassingen van de industriële automatiseringen.

Wilt u API cilinders of ventielen bestellen? Of wenst u meer advies of informatie? Neem dan contact met ons op.