Bedankt voor uw bezoek

Lineairtechniek by Almotion, Technishow 2016, Hal 11 stand D007, Jaarbeurs Utrecht van 15 t/m 18 maart.

Graag willen wij iedereen die onze stand bezocht heeft op Technishow 2016 bedanken voor hun bezoek.

Dank zij u hebben wij veel constructieve en interessante gesprekken gevoerd die de basis gaan vormen voor ongetwijfeld succesvolle samenwerkingen. Immers samen innoveren = samen winst creëren.

Wij, het team van Almotion, kunnen terugkijken op een succesvolle beurs en verheugen ons er op om de nieuwe en bestaande partnerschappen de komende weken en maanden verder te ontwikkelen en te verdiepen.

Als lineairtechniek specialisten willen wij graag onze websites nogmaals onder de aandacht brengen:  www.almotion.nl, www.lineair.nl en www.lineairegeleiding.nl .
Als u een vraag heeft over lineairtechniek, een vrijblijvende offerte wenst of gewoon advies wilt welke lineaire eenheid het beste bij uw applicatie past, neem u dan contact met ons op.
Telefoon: +31 (0)488-480 858 of mail naar info@almotion.nl

De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Het aantal bezoekers is met 4,6 procent gegroeid. Vorige week kwamen 42.396 mensen in de Utrechtse Jaarbeurs naar de nieuwste ontwikkelingen kijken.       

Technishow2016.jpg
Lineairtechniek_stand.jpg
Lineairtechniek_show.jpg