Én weer een mooie verpakking

Steeds vaker krijgen wij orders van lineaire eenheden met een grote lengte van klanten. Zoals u van ons gewend bent, gaan we geen uitdaging uit de weg en pakken we graag nieuwe projecten op. Zo ook de bijzondere lange lengtes lineaire eenheden. Naast het feit dat zeer lange lineaire eenheden in de productie al enige uitdagingen kennen, is het zeker net zo’n uitdaging om de units te verpakken. Lineaire eenheden met lange lengtes moeten uiteraard goed en onbeschadigd bij de klant aankomen. Almotion maakt daarom zelf de verpakkingen.

Palletverpakking - AlmotionBV

Wij maken zelf palletkisten die wij productmatig en volgens klantspecifieke eisen maken. De palletkist die u op de afbeelding ziet is 2500x300x540mm. In deze kisten leveren wij lineaire eenheden aan een klant in de machinebouw.

Voorheen hebben wij al eens een nieuwsitem met u gedeeld over onze palletkisten en verpakkingen voor onze lineaire eenheden. Tegenwoordig maken we wekelijks lineaire eenheden met lange lengtes. Daarbij maken we ook altijd onze speciale lange verpakkingen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de complete productie van begin tot eind, inclusief zorgvuldige en correcte  aflevering bij de klant gewaarborgd kan worden.

Palletverpakking - Almotion

Snelle en betrouwbare levering