Hoe was uw zomervakantie?

Waarschijnlijk heeft u uw welverdiende zomervakantie
er alweer opzitten.

Wij van Almotion ook en staan u weer fris en uitgerust te woord. De afgelopen tijd heeft Almotion zich steeds verder ontwikkeld als een betrouwbare partner in lineairtechniek en pneumatiek.

Zo is er in de lineairtechniek een nieuwe website voor lineaire geleidingen (www.lineairegeleiding.nl) gekomen en dit najaar lanceren wij een nieuwe Engelstalige website.
Tevens komt er een nieuwe lineaire eenheid van Lineairtechniek de LT60S. De testfase wordt nu afgerond en waarschijnlijk wordt medio oktober de LT60S gepresenteerd.

Ook in de pneumatiek blijven wij ons leveringsprogramma steeds verder uitbreiden. Zo is de homepage voorzien van een button voor RVS (AISI316). Hier vindt u ons complete pneumatische RVS programma. Ook worden er steeds meer pneumatische schakelkasten volgens klantspecificaties geleverd (korte levertijden, professioneel gemonteerd en keurig afgewerkt).

Zowel de markt voor lineairtechniek als de markt voor pneumatiek vraagt steeds meer om ondersteuning en klant specifieke oplossingen. Hierin hebben wij aanleiding gezien om ons personeelsbestand uit te breiden. Door ons al in uw ontwerpstadium van uw project te betrekken kunnen wij u de juiste oplossing bieden waardoor u tijd uitspaart in de dynamische wereld van
vandaag de dag.

Heeft u vragen over wat Almotion voor u kan betekenen neem u dan contact met ons op.