Lineaire geleidingen in onze webshop

Loopwielgeleiding en kogelomloopgeleiding

Al velen weten onze webshop te vinden en maken er gebruik van. 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Uiteraard zorgen wij voor een snelle levering.

Diverse lineaire geleidingen:

  • loopwielgeleidingen
  • kogelomloopgeleidingen met profielrail

Bekijk de lineaire geleidingen:

Webshop geleidingen

Loopwielgeleidingen series CI, AV6 en AD

De loopwielgeleidingen zijn de series CI, AV6 en AD. Al deze loopwielgeleidingen zijn voorzien van een aluminium basisprofiel met geharde en verchroomde assen. De slede is eveneens voorzien van geharde loopwielen.

Zijaanzicht loopwielgeleiding

De compacte CI geleiding bestaat uit een aluminium profiel met aan de binnenzijde twee 6 mm assen. De slede is voorzien van 3 loopwielen waarvan één excentrisch. De CI-serie is leverbaar in de webshop met 32 mm en 42 mm breedte.

De AV6 is ook een compacte loopwielgeleiding met een aluminium profiel. Alleen bij de AV6 zitten de loopwielen en assen aan de buitenzijde en heeft de slede 4 wielen. De AV6 is leverbaar met de standaard slede M605.

De AD-serie bestaat uit een aluminium profiel met de loopwielen en assen aan de buitenzijde van het profiel. De assen zijn verkrijgbaar in een 10 mm en 20 mm doorsnede. De AD-serie is leverbaar in de uitvoeringen AD210 (10 mm assen) en AD416 (20 mm assen).

Profielrailgeleiding van Lineairtechniek

De profielrailgeleiding in onze webshop is van ons eigen merk Lineairtechniek. Deze lineaire geleiding bestaat uit een kogelomloopwagen en een profielrail. Lineairtechniek wordt geleverd in de bouwgroottes -9- tot en met -45-. De bijbehorende rail heeft een lengte van 4000 mm (-15- t/ -45-). De lengte van bouwgrootte -9- is 1600 mm.

Profielrail op maat
In de webshop is er een mogelijkheid om uw profielrail op de door u gewenste maat te laten maken. Dit is zeker een aanrader als u zelf niet over de juiste gereedschappen beschikt. De profielrail is namelijk gemaakt van gehard (en geslepen) staal en mag dus niet te warm worden.

E-maat profielrail
De webshop biedt u ook de mogelijkheid om een exacte E-maat te bestellen. De E-maat is de afstand van het einde van de rail tot aan het hart van het eerste potgat. Dit is bijvoorbeeld erg gemakkelijk als u uw bestaande rail wilt vervangen. Door de E-maat op te geven hoeft u geen nieuwe montagegaten te maken.

Uiteraard leveren wij meer uitvoeringen als hierboven omschreven. U vindt al onze leverbare lineaire geleidingen hier.

Voor vragen over uw toepassing van een lineaire geleiding kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag verder.