Lineairtechniek Almotion in Thailand

Lineaire eenheden van Almotion op de Manufacturing Expo 2018 in Bangkok, Thailand.

Sinds kort verkoopt onze Thaise dealer onze lineaire eenheden in Thailand. De Thaise dealer is Create Mechatronics CO., LTD en is opgericht in het jaar 2000. Met meer dan 18 jaar ervaring in productie en distributie, leveren zij aan de machine-industrie onder het merk “CREATE”.

Afgelopen week stond Create Mechatronics CO., LTD op een van de grootste technische beurs van Thailand in Bangkok; The Manufacturing Expo. Als een van belangrijkste event die al lang toonaangevend is in de ontwikkeling van de productie- en ondersteunende industrieën, dient de Manufacturing Expo 2018 als een gateway voor fabrikanten om het industrie 4.0-tijdperk voort te sturen met technologieën van meer dan 2.400 merken uit meer dan 46 landen en 6 internationale paviljoens uit China, India, Japan, Korea, Singapore en Taiwan.

Create Mechatronics CO., LTD was aanwezig met de lineaire eenheden van Almotion. Het was een groot succes en wij hebben al een aantal aanvragen over lineaire techniek mogen ontvangen. 

Wij kijken uit naar een succesvolle toekomst en zijn ervan overtuigd dat er meer verschillende series lineaire eenheden van Almotion richting de Zuidoost-Aziatische kant zullen gaan.  

Thai2.1.jpg