Lineairtechniek in Brazilië

Onze dealer van Lineairtechniek® in Brazilië is MiCRO. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in automatiseringssystemen voor de industrie. MiCRO heeft vestigingen in Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia en Mexico.

Onlangs hebben zij een nieuwe expositiebus ingezet. Naast o.a. pneumatiek en vacuümtechniek hebben presenteren zij ook onze lineaire eenheden hier permanent . Vrijwel alle lineaire eenheden van Lineairtechniek® zijn leverbaar in Brazilië. Zelfs onze nieuwe lineaire spindel units.

 

Naast Duitsland, Engeland, Polen, Portugal, China en Zweden zijn wij nu ook goed vertegenwoordigd in Zuid Amerika.

Het concept van Almotion dat wij niet alleen lineairtechniek producten verkopen maar juist klantspecifieke oplossingen aanbieden, word in meer landen gewaardeerd.

Door Almotion al tijdens de ontwerpfase bij uw project te betrekken, kunnen wij u gedurende het hele proces voorzien van de juiste adviezen en de best passende producten aanbieden.
Wij zijn onafhankelijke leveranciers van pneumatiek en vacuümtechniek. In de lineairtechniek zijn wij de enige producent in Nederland van lineaire eenheden. Omdat wij alles in eigen beheer hebben zijn wij zeer sterk in klantspecifieke oplossingen met korte levertijden. Ook is het mogelijk om een compleet nieuwe lineaire eenheid voor u te ontwerpen.

Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Almotion, control in linear motion