LTZ80 in palletizer

Recentelijk leverden wij onze LTZ80 lineaire eenheid voor een palletizer: een machine die producten automatisch op een pallet stapelt. De lineaire eenheid van Almotion maakt met snelheid een verticale beweging om de producten vanaf de lopende band op een pallet te zetten.

LTZ80 in palletizer

Lineaire eenheid LTZ80

De LTZ80 is een tandriem aangedreven lineaire eenheid met een interne geleiding. Deze unit is goed toe te passen als Z-as in een X-(Y)-Z configuratie. Het grote voordeel van de LTZ80 is de omega constructie. Hierbij zit zowel de massa van de motor als de omega aandrijving vast en beweegt alleen de eenheid. De eenheid hoeft dus niet steeds de massa van de motor mee te verplaatsen.

Meer informatie over de LTZ80

Lineaire eenheden in eigen beheer

Als enige in Nederland ontwerpt en produceert Almotion lineaire eenheden in eigen beheer. Met onze eigen engineersafdeling en goed uitgeruste werkplaats bieden wij niet alleen standaardoplossingen, maar ook op maat gemaakte producten.

Heeft u een uitdaging op het gebied van lineairtechniek? Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche voorzien wij u graag van een passend advies. Neem hiervoor contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Meer lineaire eenheden:
LTY snel geproduceerd
LTC met megagrote slede