machinebouw event – 3 december 2015

Voor het tweede jaar wordt op donderdag 3 december het Machinebouw Event georganiseerd in het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

Almotion zal hierbij aanwezig zijn omdat het belang van samenbrengen van technische innovaties, machinebouwers en onze klanten hoog in het vaandel staat. Samen met Almotion zal een sterk netwerk van Machinebouwers, OEM-ers en producerende bedrijven zichzelf vertegenwoordigen.

De exposanten laten zien welke innovaties er zijn op het gebied van sensoren, I/O link, modulaire machinebouw en veiligheid. Ook smart industry voor MKB en hoe om te gaan met de data die deze automatisering met zich mee brengt komt aan de orde.

Tijdens het lezingsprogramma wordt vooral aandacht besteed aan het verder verbeteren van de techniek. Vooral de toepassing voor de machinebouwer staat centraal. Op de website staat een uitgebreid overzicht van de belangrijkste activiteiten die op 3 december de revue passeren.

Almotion nodigt u uit om naar onze stand te komen. U kunt een bezoek brengen aan ons in het lounge gedeelte van de st Jan zaal. Almotion zal hier een deel van haar gamma van lineaire eenheden laten zien. Almotion biedt u een serie van 2 productlijnen, de open en gesloten lineaire eenheid. Deze worden aangedreven met tandriem of spindel. Ook geleiding kunt u bij Almotion kiezen niet alleen loopwielgeleiding, maar ook kogelomloopgeleiding van alle merken, zoals HIWIN, Star, Iko, THK etc. Omdat Almotion producent is, hebben wij een eigen engineeringsafdeling waar we, in samenwerking met de klant, maatwerk in lineaire eenheden ontwerpen en produceren.

Uiteraard verwelkomen wij u graag op de stand van Almotion. Via de website van het machinebouw event kunt u zich gratis inschrijven voor een toegangskaart. Tevens kunt u daarbij aangeven bij welke lezingen u graag aanwezig wilt zijn.

Almotion kijkt ernaar uit om voor haar klanten technische innovaties om te zetten naar praktische oplossingen!

U bent van harte welkom op onze stand.

 

13842-Banner_832x150_MachBouw_300dpi.jpg