Motek 2016

Dit jaar was Almotion zelf niet op de Motek 2016 maar wij ondersteunden onze Duitse partner LTK. Het was wederom een groot succes, wij hebben LTK op vele punten kunnen helpen en hebben kunnen kennismaken met nieuwe en toekomstige klanten. 

LTK en Almotion
LTK presenteerde op de Motek de lineaire eenheden van Lineairtechniek®. Ter ondersteuning waren wij iedere dag ook aanwezig in Hal 4 op stand 4505.

Een van de hoogtepunten op de stand was, naast onze lineaire eenheden natuurlijk, een “Formular Student” racewagen. Formular Student Duitsland is een internationale constructie competitie: Studenten teams ontwerpen, ontwikkelen en bouwen een Formule racewagen en concurreren in een wedstrijd van vijf dagen tegen teams uit de hele wereld. Het gaat hierbij niet alleen om de beste/snelste racewagen te bouwen maar om het totaalpakket van prestaties van de auto, de totale productie en het verkoopplan.

Motek 2016
De Motek 2016 is een internationale beurs waarbij een duidelijke focus ligt op alle aspecten van mechanische engineering en automatisering en op de presentatie van het complete productieproces.

Elk jaar op het beursterrein van Stuttgart op 60.000 m2 beursoppervlakte, treffen 1.000 exposanten en 35.000 internationale bezoekers elkaar weer. Elke vijfde Motek bezoeker komt uit het buitenland. En zo komen de bezoekers uit bijna 100 verschillende landen van over de hele wereld. Het publiek bestaat grotendeels uit deskundigen die de uiteindelijke beslissing moeten maken en medewerkers die betrokken zijn bij deze beslissingen. Veel bezoekers komen naar de beurs met specifieke vragen en wensen.

Trend
Ook dit jaar is de trend weer dat machines steeds kleiner, beter, mooier en sneller worden.

Almotion adviseert u daarom om ons al vanaf de start van uw project te betrekken, zodat u optimaal kunt profiteren van onze knowhow. Almotion verkoopt immers niet alleen producten maar klantspecifieke oplossingen!