Nieuw: de Techindex staat online!

Eindelijk mogen we het met u delen: de Techindex staat online! Wat is de Techindex? Dit is een online begrippenlijst op het gebied van lineaire eenheden, lineaire geleidingen en pneumatiek. In de Techindex leggen we de betekenis van veelgebruikte, technische begrippen uit. Denk bij de categorie pneumatiek aan wat een enkelzijdige cilinder is en bij de categorie lineaire eenheden aan wat een Rotex koppeling is.

Techindex

Hoe werkt het?

De Techindex is ingedeeld in 3 hoofdcategorieën: lineaire eenheden, lineaire geleidingen en pneumatiek. Elke categorie is een alfabetische opsomming van begrippen en berekeningen. Klik op categorie en u kunt klikken op de technische begrippen die hieronder vallen.

Waarom de Techindex?

Op onze website, zowel bij de categorieën, producten als bij de nieuwsitems gebruiken we regelmatig technische termen. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen is de Techindex in het leven geblazen.

Bekijk de Techindex

Heeft u een suggestie voor een begrip om aan de Techindex toe te voegen? Laat het ons vooral weten via het Techindex formulier.

Meer nieuws:
Zuigerstangloze cilinder met loopwielgeleiding
LT80S unit van ruim 6 meter