Nieuw design RVS unit!

Almotion heeft recentelijk een lineaire aandrijving op de markt gebracht welke onder andere voor de foodindustrie is ontwikkeld. Op basis van onze modulaire lineaire eenheid LtC hebben wij een RVS lineaire unit ontwikkeld. Alle RVS onderdelen zijn 304 en X90. Bijna alle onderdelen van deze lineaire unit zijn in RVS. Met uitzondering van het D10 geleideprofiel waarin de RVS assen geklemd is nog van aluminium en kan op wens vernikkelt worden. De engineering was erop gericht om deze unit zo open mogelijk te maken, zodat elk component goed gereinigd kan worden met de hogedrukspuit en chemicaliën.

De RVS lineaire eenheid is voorzien van een blauwe Breco food tandriem type AT10. Daarnaast bevat deze unit een RVS loopwielgeleiding met geharde assen X90.

Zie hieronder de afbeeldingen van onze nieuwe lineaire unit.

Momenteel zijn wij nog meer lineaire units met alleen maar RVS componenten aan het ontwikkelen. Hierin zal een speciale loopwielgeleiding of een kogelomlooprail geleiding worden toegepast.

Graag presenteren wij u onze nieuwe RVS lineaire eenheid op het eerstkomend event waar wij aanwezig zijn; Machinebouw Event 2019. Het event is op 03 december 2019. Naast ons huidige assortiment lineaire units, willen wij u onze lineaire eenheid gekoppeld aan de aandrijving van Lenze Nederland presenteren.

Uiteraard kunt u vooraf ook al contact met ons opnemen. Wij horen graag van u.