Nieuwe RVS unit: LTi45

Nu nieuw toegevoegd aan ons assortiment; de LTi45! Een robuuste lineaire unit met loopwiel- of railgeleiding in roestvast staal.

 

In februari kwamen wij al met een nieuw design in RVS. Een lineaire aandrijving welke speciaal ontwikkeld is voor o.a. de foodindustrie. Deze lineaire eenheid is gebouwd op basis van onze modulaire unit; de LTC. Die unit is nu in RVS ontwikkeld en zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Productpagina LTi45

De lineaire unit is nu verder ontwikkelt en leverbaar met een volledig rvs loopwielgeleiding. De eindkappen en het basis profiel hebben een compacter ontwerp gekregen. En onder de naam LTi45 is deze serie vast opgenomen in ons leveringsprogramma

   

De LTi45 is een lineaire eenheid met een open uitvoering. De engineering was erop gericht om deze unit zo open mogelijk te maken, zodat alle componenten uitstekend gereinigd kunnen worden. Het profiel is 45 mm breed. Het geleidingssysteem bevat geharde wielen of een kogelomloop-railgeleiding, maat -20-. De lineaire unit is ook leverbaar met een dubbele wagen voor hoge belasting. Daarnaast is de unit voorzien van een tandriem type AT10, 16 mm breed, in FDA blauwe uitvoering. De C45 loopwielgeleiding is uitstekend bestand tegen vervuiling. De kogel-rail-geleiding is ook speciaal voor zwaardere belasting. Alle componenten zijn in inox materiaal en bestemd voor gebruik in de food business.

Naast de komst van deze nieuwe lineaire eenheid hebben wij ook nog de LT50 speciaal voor de food in ons assortiment.