Nieuwsbrief december 2020

Standaard unit met speciale slede

Recentelijk hebben wij een standaard Lt80S mogen leveren, maar dan net even anders. Voor een toepassing met grote krachten op de unit, was het nodig om meerdere geleidingswagens te plaatsen. Daarnaast moesten ze ook uit elkaar. Dit hebben we op een mooie en unieke manier opgelost door een unieke slede toe te passen.

lineaire geleiding LT80S - Almotion

Lees meer

Curling met lineairtechniek

Almotion zoekt ook de sportieve sector op! Recentelijk hebben wij namelijk lineaire eenheden mogen leveren ten behoeve van een curlingbaan! Bij Restaurant & partycentrum de Postwagen te Tolbert, zijn lineaire eenheden van Almotion gebruikt voor de curlingbanen. De units die gebruikt worden zijn lineaire eenheden van de modulaire serie LTC.

Lineair geleiding curling - Almotion

Lees meer

Pneumatische aansturing

Voor een klant hebben wij een speciale pneumatische besturing geleverd. Op klantwens is een veelgebruikte manchetafsluiter gebruikt. Deze pneumatische aanstuur setjes zorgen voor een overdruk waardoor de rubber manchet sluit en dus de doorvoer afsluit en vervolgens een vacuüm creëert waardoor deze manchet weer opent en naar zijn originele stand terug gaat. Hierdoor komt de doorvoer weer vrij.

Pneumatische besturing

Lees meer

Merry Christmas!

Wij wensen u fijne kerstdagen en vooral een gezond en succesvol nieuwjaar! Zoals u van ons gewend bent, zijn wij dit jaar weer gewoon geopend tussen kerst en oud&nieuw en staan wij voor u klaar.

christmas - Almotion

Lees meer