Nieuwsbrief mei 2019

Wetenschap, wormenkwekerij, octooi en de luchtverbuik calculatietool zijn de onderwerpen die in deze nieuwsbriefediftie aan bod komen. De afgelopen periode hebben er weer enkele ontwikkelingen plaatsgevonden bij Almotion en deze delen wij graag met u. 

 

        

Lineaire eenheid LT50 in een  onderzoeksinstituut

De lineaire eenheid LT50-TR-S15 wordt momenteel toegepast in een onderzoeksinstituut. Op de lineaire  eenheid is een camera geplaatst en wordt    in een lineaire beweging verplaatst,     zodat   deze foto's kan maken van de   plantwortels. 

   
   

Octrooisbewijs LT80S

Trots! Almotion heeft het octrooibewijs ontvangen voor een innovatie in de
lineaire eenheid LT80S. Het octrooi is afgegeven voor de constructie van de eindkappen en de tandriempolie.
Dit is zo vernieuwend dat er patent op is aangevraagd. 

   
   

Modulaire eenheid LTC in een  wormenkwekerij

De modulaire lineaire eenheid LTC van   Almotion wordt toegepast in een   wormenkwekerij. Met behulp van de   lineair eenheid worden bakken met   wormen en aarde vanuit de voermachine   op de pallet gestapeld. Zie hier de unit in   de praktijk. 

   
   

Calculatietool luchtverbruik

Voor het eenvoudig berekenen van het luchtverbruik van uw luchtcilinder, kunt u gebruik maken van onze calculatietool. Deze tool berekent automatisch het verbruik van uw cilinder. Voor het berekenen van het luchtverbruik, kunt u ook gebruik maken van formules. Deze kunt u ook terugvinden op onze website. 

   
   
pneumatiek-calculatietool.png
lineairtechniek-onderzoeksinstituut.png
lineairtechniek-worm.png
lees-meer.jpg
lineairtechniek-octrooi.jpg