Nog meer baknieuws

Almotion levert nog meer lineaire eenheden aan machinebouwers van bakkerijmachines. Ook in deze bakmachine wordt onze multifunctionele LTC unit ingezet om broodjes te bakken.

Wij hebben maar liefst vier speciale units mogen leveren aan dit bakproject. Voor deze toepassing is de LTC-G20 gebruikt. De unit heeft zware loopwielgeleiding op geharde assen van 20 mm. De loopwielen hebben een diameter van 58 mm. Dit lineaire geleidingssysteem is voorzien van extra lange sledes, speciaal op maat gemaakt voor de klant. Daarnaast is er een supersterke tandriem toegepast. Het gaat om een AT10 tandriem van 50 mm breed.

Speciale LTC units  Speciale ltc2

LTC special

Productinformatie

Exclusieve totaaloplossingen

Bij Almotion zijn we weer blij dat we een klant tevreden hebben mogen maken door het leveren van een exclusieve oplossing op gebied van lineairtechniek. Want naast het leveren van onze standaardoplossingen voor lineaire geleidingssystemen, bieden wij onze klanten ook individuele oplossingen die perfect zijn afgestemd op de applicatie.

In samenwerking en goed overleg kunnen wij alles maken op gebied van lineairtechniek. Wij analyseren de toepassing altijd op:

  • afgestemde belasting
  • afgestemde afmetingen
  • maximale slaglengte
  • snelheid
  • acceleratie
  • gewicht
  • herhalingsnauwkeurigheid

Engineering in huis

Wij hebben een eigen engineeringsafdeling voor het ontwerpen en tekenen van lineaire eenheden. Wij weten namelijk als geen ander dat machines worden gebouwd op specifieke eisen van de klant en dat standaardoplossingen niet altijd voldoen aan de wensen en behoeften. In samenwerking met de klant ontwerpen we de beste oplossing en voldoen we optimaal aan de gestelde wensen en eisen.

Bent u op zoek naar een partner voor uw lineaire geleidingssysteem? Kom vrijblijvend met ons in contact.

Contact