Olieremcilinder met precisiedraaiknoppen

Afgelopen week hebben wij weer een olieremcilinder met precisiedraaiknoppen aan een van onze klanten mogen leveren. De combinatie van een olieremcilinder met precisiedraaiknoppen zorgt ervoor dat een constante en gelijkmatige beweging gerealiseerd kan worden. Deze olieremcilinder is zeer geschikt als het gaat om precisiewerk waarbij een nauwkeurige instelling vereist is. Denk aan zagen, boorkoppen, precisietangen, persen etc.

Met behulp van de precisie draaiknoppen bij de olieremcilinder kan de slag geregeld worden. Met deze precisie snelheidsregeling kan zowel de snelheid voor de ingaande als uitgaande slag geregeld worden.

De olieremcilinder welke wij aan onze klant geleverd hebben en welke te zien is op de afbeelding, heeft een diameter van ø50 mm met een slag van 180 mm en één van ø100 mm met een slag van 160 mm.

 

Almotion heeft meerdere olieremcilinders in het assortiment. Wij leveren olieremcilinders aan voor verschillende applicaties en kunnen verschillende diameters leveren van 50 tot 100 mm met een maximale slaglengte van 1500 mm.

 
Olieremcilinders

Wenst u meer informatie of wilt u de olieremcilinder toepassen in uw machine? Neem contact met ons op.