Overview Hannover Messe

Afgelopen week vond de Hannover Messe 2019 plaats. Met meer dan 215.000 bezoekers en ongeveer 6.500 exposanten was het weer een groots evenement! Op de beurs werden uit de hele wereld oplossingen gepresenteerd voor de toekomst van productie- en energievoorzieningen. Zo waren er meer dan 500 voorbeelden van de inzet van de kunstmatige intelligentie in industriële productie, 5G-toepassingen en oplossingen voor de energie- en mobiliteitsovergangen.

Almotion presenteerde met trots toepassingen op gebied van lineairtechniek, de lineaire units en lineaire geleidingen voor de machinebouw. Er was veel aanloop en veel interesse in de lineaire oplossingen. Wij kijken terug op een zeer succesvolle en interessante week. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

Bekijk onze oplossingen lineaire eenheden en lineaire geleidingen online met de bijbehorende specificaties:

https://almotion.nl/lineaire-eenheden/lineairtechniek/
https://www.lineairegeleiding.nl/
https://www.lineairtechniek.nl/

Ook zijn de lineaire geleidingen online te bestellen via onze webshop:

https://www.lineairegeleidingshop.nl/

Wenst u advies of heeft u vragen over onze lineaire eenheden of lineaire geleidingen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Hieronder treft u nog een sfeerimpressie van onze stand op de Hannover Messe. Bedankt en tot volgend jaar!