Precisiebeurs 18 en 19 november

Binnenkort gaat de 15e editie van de Precisiebeurs van start. Deze vindt plaats op 18 en 19 november a.s. Ook dit keer heeft  Almotion ervoor gekozen weer aanwezig te zijn met een eigen stand.  

Ruim 300 bedrijven en instellingen die zich richten op :

                        * componenten- en systeemleveranciers,
                        * engineeringfirma’s,
                        * machine- en apparatenbouw,
                        * onderzoeksinstituten en
                        * universiteiten in de hightech systems sector.

zullen in 5 verschillende hallen exposeren en diverse presentaties geven over micro-bewerkingen, engineering, motion control en meten. De Precisiebeurs is een bijeenkomst voor een ieder die geïnteresseerd is in precisietechnologie en soortgelijke gebieden.

Ook dit jaar wordt de beurs weer georganiseerd door Mikrocentrum in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Op de website staat een uitgebreid overzicht van de belangrijkste activiteiten die op 18 en 19 november de revue passeren.
Op deze manier heeft u het perfecte overzicht en mist u helemaal niets.

Wij nodigen u uit om naar onze stand te komen. U kunt een bezoek brengen aan Almotion in de Dommelhal op stand nummer 252. Hier laat Almotion een deel van haar gamma van lineaire eenheden zien. Almotion biedt u een serie van 2 productlijnen, de open en gesloten lineaire eenheid. Deze worden aangedreven met tandriem of spindel. Ook geleiding kunt u bij Almotion kiezen niet alleen loopwielgeleiding, maar ook kogelomloopgeleiding van alle merken, zoals HIWIN, Star, Iko, THK etc. Omdat Almotion producent is, hebben wij een eigen engineeringsafdeling waar we, in samenwerking met de klant, maatwerk in lineaire eenheden ontwerpen en produceren. Speciaal voor de precisiebeurs laat Almotion ook micro positionering stages zien van het hoogwaardige merk GMT.

Natuurlijk is de beurs ook weer een mooie gelegenheid om onze adviseurs en het managementteam van Almotion te ontmoeten.

Via de website van de precisiebeurs kunt u zich gratis inschrijven voor een toegangskaart.

Wij begroeten u graag op onze stand, u bent van harte welkom!

Precisiebeurs.gif