Precisiebeurs en Machinebouw Event

Almotion is op beide aanwezig geweest en via deze weg willen wij graag iedereen bedanken die onze stand(s) heeft bezocht .

We hebben veel bekende en nieuwe relaties mogen begroeten en kunnen daarom ook terugkijken op twee succesvolle evenementen.

Op de Precisiebeurs hebben wij ons gepresenteerd met de door onszelf ontworpen en geproduceerde lineaire eenheden van Lineairtechniek®. Hier hebben wij voor het eerst onze nieuwe lineaire eenheden met spindel laten zien.
De micro positionering stages van GMT mochten natuurlijk ook niet ontbreken en natuurlijk de lineaire geleidingen in alle soorten en maten.

Op de Machinebouw Event waren er veel goede lezingen met daarbij behorende sprekers. Ook hier mochten wij ons verheugen op veel interesse in onze producten. Wij  hebben veel constructieve en interessante gesprekken mogen voeren die naar alle waarschijnlijkheid de basis gaan vormen van een succesvolle samenwerking.

Mocht u aan de hand van deze evenementen nog vragen hebben over onze producten neemt u dan contact met ons op.
Ook komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs om eens nader kennis te maken en te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Wij laten ons graag al tijdens de ontwerpfase bij uw project betrekken. Op deze manier kunnen wij u de juiste adviezen geven en producten aanbieden die het beste bij uw project passen.
Omdat wij een eigen engineerings- en productieafdeling hebben zijn wij zeer flexibel en kunnen wij u daar waar nodig is maatwerk aanbieden.

Machinebouw-Events_2015-(1).JPG
Precisiebeurs_2015-(2).jpg