Ruime voorraad lineaire geleidingen

Wij hebben weer een flinke lading (maar liefst 3000 kg!) aan lineaire geleidingen binnengekregen. Dit betekent dat wij onze zeer ruime voorraad lineaire geleidingen goed op orde hebben. Rails, flens- en blokwagens in bouwgroottes 14, 15, 20, 25, 30, 35 en 45 kunnen wij direct leveren.

Ruime voorraad lineaire geleidingen wagens
Verschillende groottes blokwagens, netjes verpakt

Ruime voorraad lineaire geleidingen rails
Goed verpakte rails

Kogelomloopwagens

Een profielrailgeleiding bestaat uit een profielrail en een kogelomloopwagen. Er zijn twee uitvoeringen; de blokwagen en de flenswagen. Flenswagens hebben montagevlakken die extra breed zijn. Dit maakt dat ze een iets groter draagvlak hebben dan blokwagens. Daarnaast kunnen ze via de onderkant gemonteerd worden. Daartegenover staat dat flenswagens prijstechnisch meestal iets hoger zitten.

Bekijk de blok- en flenswagens in onze webshop:

Kogelomloopwagens

Profielrails

Een kogelomloopwagen maakt u compleet met een profielrail. Deze leveren wij in bouwgroottes 9 t/m 45. De profielrails zijn zowel op maat te bestellen als met een standaard lengte. De standaard lengte profielrails hebben zijn 4000 mm lang. Alleen de profielrail met bouwgrootte 9 heeft een standaard lengte van 1600 mm. Bij de profielrails op maat kiest u de bouwgrootte en geeft u zelf de gewenste lengte aan.

Bekijk profielrails in onze webshop:

Profielrails hele lengte   Profielrails op maat

Wilt u weten welke lineaire geleiding het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Onze experts adviseren u graag.

Meer lineaire geleidingen
Welke lineaire geleiding kies ik
Chips maken met de AD210 lineaire geleiding