Spoedorder lineaire eenheid LT-55

Zo vlak voor de feestdagen mogen wij nog een mooi spoedproject afleveren aan een machinebouwer. Vorige week kwam de vraag hoe snel er 48 units Lt55 geleverd konden worden. Alhoewel onze productie aardig vol was, hebben wij het toch in een week gefikst; de 48 lineaire eenheid LT55 met verschillende lengtes zijn nog voor de kerst op transport gegaan. Echt weer een staaltje Super spoed van Almotion!

Lineaire unit LT55 - Almotion  Lineairtechniek LT55 - Almotion

Lineaire eenheid 48x LT55

Nederlandse producent

Wist u dat Almotion de enige Nederlandse producent is van lineaire eenheden? En dat wij in onze eigen productiehal deze (spoed)orders direct voor u kunnen realiseren? Met onze eigen engineering en ruime voorraad in onze eigen productiehal zijn wij erg flexibel en kunnen wij zeer snel schakelen naar de behoefte van de klant. Samen met u realiseren we het beste in lineair techniek.

Lineaire eenheid LT55

Onze betrouwbare lineaire unit van de LT55 serie is zeer compact en gesloten. De breedte van het profiel is 55mm en de unit bevat een interne kogelomloop railgeleiding met een bouwgrootte -15-. Daarnaast bevat deze unit een dubbele kogelomloopwagen voor zwaardere belastingen. De unit is tandriem aangedreven met het type 25 AT5. Het is ook mogelijk om deze lineaire eenheid naar wens op maat te maken.

Lineaire unit LT55