TechniShow 2018

Almotion presenteert u Lineairtechniek® op de TechniShow 2018

 

Van dinsdag 20 maart tot en met vrijdag 23 maart wordt de TechniShow weer georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook dit jaar is Almotion aanwezig tijdens deze editie van de TechniShow. Dit jaar laten wij innovatieve, hoogwaardige lineaire eenheden en lineaire geleidingen zien van ons eigen merk Lineairtechniek©.

 

Almotion biedt oplossingen op gebied van lineaire eenheden en lineaire geleidingen. U kunt informatie vinden over de lineaire eenheden op de website van Almotion en over lineaire geleidingen op www.lineairegeleiding.nl. Eind maart, begin april presenteren wij ook graag onze nieuwe webshop voor lineaire geleidingen: www.lineairegeleidingshop.nl. Hier shopt u snel en eenvoudig uw lineaire railgeleidingen met loopwagens van het merk Lineairtechniek©.
Tijdens de TechniShow presenteren wij u onze lineaire eenheden en geleidingen in:

Hal 10 stand A001.


De TechniShow 2016 was een groot succes! Dit jaar staat Almotion er weer met een prachtige stand in hal 10, A001. 

De TechniShow presenteert u de grootste en meest complete vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Bijna 400 exposanten zullen weer hun uiterste best doen om de Technishow wederom een geslaagde beurs te laten worden. Hier worden de nieuwste producten en innovaties getoond en het directe contact met de leveranciers stelt u in de gelegenheid al uw vragen te laten beantwoorden.

Wanneer u werkzaam bent in één van de volgende branches nodigen wij u graag uit om naar de Technishow te komen en ons een bezoek op onze stand te brengen:

  • Metaalproductenindustrie en Basis-metaalindustrie            
  • Machine-industrie en Rubber- & kunststoffenindustrie
  • Ingenieursbureaus, Engineering en Research & development
  • Chemische industrie en Elektrotechnische industrie
  • Voedings- en genotsmiddelenindustrie

Wij kunnen als exposant op de Technishow onze relaties de mogelijkheid bieden om zich in te schrijven voor gratis toegangskaarten. Bovenaan de pagina staat een button, waar u zich direct via een inschrijfformulier in kunt schrijven.

Almotion staat voor u klaar in hal 10 op stand A001. Wij nodigen u van harte uit op onze stand om onder het genot van een kopje koffie of thee bij te praten over ons uitgebreide assortiment lineaire eenheden en lineaire geleidingen.

De openingstijden van de TechniShow:

Dinsdag          20 maart         10:00 – 19:00 uur
Woensdag      21 maart         10:00 – 19:00 uur
Donderdag      22 maart         10:00 – 21:00 uur
Vrijdag            23 maart         10:00 – 17:30 uur

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht
Hallen 7 t/m 12
Almotion staat in hal 10 op stand A001

Technishow2016.jpg