TechniShow 2022 kleiner maar niet minder

Afgelopen week vond de TechniShow plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Almotion was natuurlijk weer van de partij en wij kunnen zeggen: het was weer een succes!

Eindelijk kon de TechniShow weer doorgaan. In 2020 en 2021 was dit vanwege het coronavirus niet mogelijk. Dit jaar vond de beurs plaats op 30 , 31 augustus en 1, 2 september in de Jaarbeurs Utrecht. Waar deze beurs normaal in maart plaatsvindt, was het dit keer aan het einde van de zomer. Hoewel er daardoor minder opkomst was en de beurs veel kleiner was dan normaal, kijken wij toch terug op een geslaagde beurs.

Wij hebben weer veel mensen mogen informeren en enthousiasmeren over onze lineaire producten. Aan iedereen die de beurs heeft bezocht: bedankt voor uw bezoek! Door u was de TechniShow een succes. Wij zijn enthousiast over de gesprekken die we mochten voeren en de nieuwe contacten die we hebben opgedaan. De belangrijkste nieuwtjes waren onze rvs lineaire units en de geleidingen van Rollon die Almotion ook graag verkoopt in Nederland.

Benieuwd naar hoe het was? Bekijk de foto’s en video hieronder.

Stand TechniShowTechniShow Almotion
Mark TechniShowTechniShow lineaire eenheden
Leo P TechniShow RTLZAlmotion scherm
Boekje en plattegrondRollon Karsten

Over de TechniShow

De TechniShow is een belangrijke vakbeurs op het gebied van innovatieve industriële productietechnologie. Op de beurs zijn machines en demonstraties live te bekijken. Ook vonden er guided tours, workshops en activiteiten plaats. En natuurlijk was het mogelijk om een praatje te maken aan de experts in het werkveld die deelnamen aan de TechniShow.

Wilt u advies op gebied van lineairtechniek? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Meer nieuws:
Nieuw: de Techindex staat online!
Zuigerstangloze cilinder met loopwielgeleiding