Technishow

Lineairtechniek® by Almotion op de Technishow 2016

De vakbeurs Technishow wordt dit jaar van dinsdag 15 maart tot en met vrijdag 18 maart in de Jaarbeurs te Utrecht georganiseerd.  Almotion is wederom aanwezig tijdens deze editie van de Technishow . Ook dit keer laten wij een hoogwaardige, innovatieve complete productlijn lineaire eenheden zien van ons merk Lineairtechniek™.
Almotion biedt tegenwoordig  ook enkel lineaire geleidingen aan. Om u hiermee zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij hiervoor een speciale website ingericht: www.lineairegeleiding.nl .
In ons assortiment bieden wij de lineaire geleiding van onder andere Franke, TBI, Hiwin, THK, IKO, NB, NSK.

U vindt ons in Hal 11 standnummer D007

Wanneer u werkzaam bent in één van de volgende branches nodigen wij u graag uit om naar de Technishow te komen en ons een bezoek te brengen.

  • Metaalproductenindustrie en Basis-metaalindustrie            
  • Machine-industrie en Rubber- & kunststoffenindustrie
  • Voedings- en genotsmiddelenindustrie
  • Ingenieursbureaus, Engineering en Research & development
  • Chemische industrie en Elektrotechnische industrie.

De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Bijna 400 exposanten zullen weer hun uiterste best doen om de Technishow wederom een geslaagde beurs te laten worden. De leveranciers tonen hun nieuwste producten en innovaties  en het directe contact met de exposanten stelt u in de gelegenheid al uw vragen te laten beantwoorden.

Als exposant op de Technishow kunnen wij onze relaties de mogelijkheid bieden om zich in te schrijven voor een gratis toegangskaart. Als u klikt op de button bovenaan deze bladzijde, komt u direct terecht bij het inschrijfformulier.

Almotion staat in hal 11 op stand D007. We nodigen u graag uit op onze stand om onder het genot van een kop koffie of thee bij te praten over ons uitgebreide pakket lineaire eenheden.

Openingstijden Technishow:

Dinsdag 15 maart      10:00 – 17:30 uur
Woensdag 16 maart     10:00 – 17:30 uur
Donderdag 17 maart     10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 18 maart        10:00 – 17:30 uur

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Hal 7, 8, 9, 10, 11 en 12.