Ultrasoon reiniger

Recentelijk heeft Almotion pneumatiek geleverd voor een serie machinebouwer die ultrasoon reinigers bouwt. Bij deze applicatie zorgt de pneumatische oplossing van Almotion ervoor dat het deksel van deze ultrasoon reiniger gecontroleerd open- en dichtgaat. Hierdoor kunnen de te reinigen componenten makkelijk in en uit de tray gehaald worden. De tray moet eerst een stukje omhoog, waardoor deze uit de vergrendeling komt, vervolgens gaat de cilinder geleidelijk naar beneden. Daarnaast stopt de tray direct bij een noodstop.

De klant aan het woord

De klant vertelt over Almotion: “Wij hebben voor Almotion gekozen vanwege haar expertise, korte communicatielijnen, en goede prijs kwaliteit verhouding.” Bij ultrasoon reinigen worden er geluidsgolven door het water gestuurd, waardoor tienduizenden luchtbelletjes ontstaan die door de geluidsgolven in elkaar klappen. Hierdoor ontstaan kleine stromingen in de reinigingsvloeistof die functioneren als borstel.

Pneumatiek bij Almotion

Almotion levert alles op gebied van pneumatiek; luchtcilinders, luchtventielen, luchtverzorging en accessoires. Wij leveren alle A-merken en hebben een grote voorraad. Op onze pneumatiekpagina vindt u het totale aanbod. Wenst u advies of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag op het gebied van pneumatiek zodat u de juiste pneumatische besturing heeft voor uw machine of applicatie.

Pneumatiek