Video vulmachine met lineaire geleidingen en API cilinders

In deze video ziet u een testopstelling van een vulmachine van potten. Bij deze vulmachine ziet u een mooie combinatie van pneumatiek en lineairtechniek. Hierin is goed te zien hoe deze twee technieken samen werken en welk onderdeel waar wordt toegepast. Voor deze machine zijn pneumatische cilinders van het Italiaanse merk API gebruikt. Daarnaast worden ook de lineaire geleidingen van Almotion toegepast. De video laat ook goed zien hoe de pneumatische grijpers van API de potten oppakken en verplaatsen. Daarnaast is de vulmachine ook nog eens aangesloten op een pneumatische besturingskast met alleen maar API ventielen.

 

Lineaire geleidingen

Bij Almotion leveren wij verschillende soorten en merken geleidingen. Wij hebben ons assortiment onderverdeeld in vier hoofdgroepen:

  • Loopwielgeleidingen: dit zijn geleidingen met assen in een profiel en de sleden zijn voorzien van loopwielen.
  • Profielrail geleidingen: profielrail geleidingen zijn geleidingen met een profielrail en een loopwagen voorzien van een kogelomloopsysteem.
  • RVS lineaire geleiding met loopwielen: C-profiel geleiding voorzien van een RVS loopwagen met RVS loopwielen.
  • Combirollen: dit zijn geleidingen voor zware belastingen (+200.000KG)

Via onderstaande button gaat u naar onze pagina van lineaire geleidingen.

Lineaire geleidingen

API cilinders

API is een Italiaans bedrijf en is gespecialiseerd in de productie van pneumatische componenten. Er is veel keus uit een zeer uitgebreid assortiment en Almotion is de Nederlandse importeur. Daarbij leveren wij componenten van het merk API als aandrijving, kleppen, luchtvaartapparatuur, accessoires en roestvrijstalen componenten. Op verzoek wordt er op maat geproduceerd.

Via onderstaande buttons gaat u naar de directe pagina van het betreffende onderdeel voor meer informatie.

Pneumatische cilinders

Pneumatische grijpers

Pneumatisch ventiel