Wat een lange doos

Almotion produceert lineaire eenheden in Nederland. De door ons gebouwde lineaire units zijn meestal voorzien van een tandriem en daarom kunnen er ook lange slaglengtes gerealiseerd worden. Vorig jaar hebben we zelfs een unit met een lengte van 42 meter gebouwd. Recentelijk hebben we ook een unit van 6 meter gemaakt en afgelopen week hebben we weer 2 lange units gemaakt van elk 9 meter slag.

Zie hier de lineaire unit van 6 meter lang.

Voor een klant in de USA hebben wij een lineaire unit van 6 meter met RVS geleiding gebouwd. De unit was bedoeld voor een agrarische toepassing. Lees hier meer.

Lees meer

Zie hier een afbeelding van de 42 meter unit.

Voor een klant in de machine-industrie hebben wij deze lange unit mogen maken. Deze lange lengte was nodig voor het kalibreren van sensoren. Er waren nog geen lineaire units op de markt die dit kunnen. Lees meer.

Lees meer

Verpakking

Het is altijd een uitdaging om lineaire units van deze lange lengtes goed te verpakken. De lineaire units met slaglengte van 9 meter mogen natuurlijk niet beschadigd aankomen bij de klant. Daarom maakt Almotion zelf professionele verpakkingen. Wij hebben vele pallets met karton op voorraad om snel lange vouwdozen te kunnen maken. Daarnaast is al het gereedschap en machines en hout aanwezig om pallets te maken.

Voor het verzenden van losse componenten gebruiken wij gerecyclede verpakkingen. Wij maken zover mogelijk het meest gebruik van verpakkingen die wij zelf hebben ontvangen. Deze passen wij aan en maken we op maat. Met deze manier van verpakken en verwerken zijn we het meest milieuvriendelijk.
Op deze manier zorgen wij voor correcte aflevering van onze producten.