Over Lineairtechniek

Al meer dan 25 jaar richt Almotion zich op de ontwikkeling, ontwerp en de productie van lineaire eenheden.

Almotion is de enige Nederlandse producent van lineaire eenheden ofwel lineaire units.
Onze lineaire eenheden worden geproduceerd onder de merknaam LINEAIRTECHNIEK®.
Wij zijn als enige Nederlandse producent uniek en dus de enige echte specialist in Nederland met een eigen engineeringsafdeling voor lineaire eenheden.
Hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn met:

  • korte levertijden
  • snelle service
  • flexibiliteit in uitvoeringen
  • gunstige prijs-product verhouding

De lineaire eenheden van LINEAIRTECHNIEK® zijn industriële lineaire eenheden gebaseerd op aluminium profielen met daarop gemonteerd een geleiding op basis van loopwielen of kogelomlooprails.
De tandriem-aandrijving is van het proposition type AT5 of AT10.

Onze LT50 en LT2 kitsystemen zijn geschikt om railgeleidingen van bouwgrootte 15 respectievelijk 50 van elke fabrikant te monteren. Het maakt dus niet uit of u een STAR, IKO, Hiwin THK of welk merk dan ook prefereert. Het past altijd op ons standaard kitsysteem.
Zo kan Almotion lineaire eenheden aanbieden met Brecoflex tandriem en een merk railgeleiding die u wenst in uw applicatie.

In bovenstaande video een leuk kijkje in de keuken van de werkwijze en het productieproces van de lineaire eenheden bij Almotion in Elst.

Indien u meer wilt weten over onze lineaire eenheden van LINEAIRTECHNIEK®of u heeft een vraag over uw applicatie neemt u dan contact met ons op voor een afspraak.