Over ons

Almotion is een merkonafhankelijk producent en importeur van een geselecteerd kwaliteitsprogramma van A-merken. Dit betekent dat wij u de beste oplossing bieden op basis van uw technische toepassing en prijs.

Het management van Almotion bestaat uit: Marco Brinks, Leo de Jager en Leo Peerboom. Zij hebben een jarenlange ervaring in de toepassing van pneumatiek en lineaire eenheden. Hierdoor kunnen zij zich met recht specialisten noemen die alle uitdagingen aankunnen.

Wij hebben een brede en lange ervaring met aandrijf-uitdagingen in de machinebouw. Ook is ons assortiment zeer uitgebreid en kunnen wij u naast onze eigen importlijnen, natuurlijk ook voorzien van producten van alle grote merken.

Wij leggen, naast het leveren van een product, het accent op deskundige, innovatieve totaaloplossingen.

Graag maken wij met u een afspraak om te kijken wat Almotion voor U kan betekenen.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek cilinder het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.

Advies op maat

Meer informatie nodig?

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de ideale oplossingen voor uw toepassing van lineairtechniek en/of pneumatiek. Wij houden hierbij rekening met uw voorschriften, eisen, wensen en beschikbare budget.

Marco Brinks
Marco Brinks
Buitendienst lineairtechniek en pneumatiek
marco@almotion.nl