Loopwiel geleiding AD serie

De lineaire loopwiel geleiding AD heeft twee assen in één aluminium profiel met een slede voorzien van 4 loopwielen

Algemene omschrijving

De loopwiel geleiding AD serie bestaat uit een aluminium profiel met daarin geklemd, met behulp van bouten, twee verchroomde, geharde en geslepen (H6) assen. U kunt kiezen uit een 10 mm of een 20 mm as met de daarbij behorende standaard slede. Ook is het mogelijk als optie een slede geheel voor u op maat te maken.

De montage van het aluminium profiel gaat zeer eenvoudig omdat deze is voorzien van een V-groef. U kunt zelf de gaten op een door u gewenste afstand boren en hiermee het profiel vastzetten.

V groef voor montage

De standaard slede is voorzien van 4 loopwielen die aan één zijde excentrisch zijn. Hierdoor kunt u de klemkracht op de assen instellen.

In onze webshop (bekijk prijs) is de AD210 en de AD416 direct leverbaar. Voor de prijzen van de andere uitvoeringen kunt u contact met ons opnemen. Natuurlijk ook voor vragen over de AD serie of wat het beste is voor uw toepassing.

 

Downloads

Meer informatie over de Loopwiel geleiding AD serie van Almotion. Download 3D bestanden in .stp formaat of alle technische tekeningen en gegevens gegevens in .PDF-formaat.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek cilinder het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.