Loopwiel geleiding AD serie

De lineaire loopwiel geleiding AD heeft twee assen in één aluminium profiel met een slede voorzien van 4 loopwielen

Algemene omschrijving

De loopwiel geleiding AD serie bestaat uit een aluminium profiel met daarin geklemd, met behulp van bouten, twee verchroomde, geharde en geslepen (H6) assen. U kunt kiezen uit een 10 mm of een 20 mm as met de daarbij behorende standaard slede. Ook is het mogelijk als optie een slede geheel voor u op maat te maken.

De montage van het aluminium profiel gaat zeer eenvoudig omdat deze is voorzien van een V-groef. U kunt zelf de gaten op een door u gewenste afstand boren en hiermee het profiel vastzetten.

V groef voor montage

De standaard slede is voorzien van 4 loopwielen die aan één zijde excentrisch zijn. Hierdoor kunt u de klemkracht op de assen instellen.

In onze webshop (bekijk prijs) is de AD208, AD210, AD312 en de AD416 direct leverbaar. Voor de prijzen van de andere uitvoeringen kunt u contact met ons opnemen. Natuurlijk ook voor vragen over de AD serie of wat het beste is voor uw toepassing.

Leverbare series met D10 rail:
AD106, AD208*, AD208R en AD210*.

Leverbare series met D20 rail:
AD312*, AD316, AD416*, AD416R, AD420

*Deze series zijn meestal op voorraad. Wilt u de actuele voorraadstatus weten neem dan contact met ons op.

Volledige omschrijving

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek ventiel het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.