Loopwiel geleiding AG serie

Deze zware lineaire loopwiel geleiding heeft twee assen in één aluminium profiel met een slede voorzien van 4 loopwielen

Algemene omschrijving

De loopwiel geleiding AG serie bestaat uit een aluminium profiel met daarin geklemd, met behulp van bouten, twee verchroomde, geharde en geslepen (H6) 20 mm assen. De standaard slede is voorzien van 4 loopwielen. Ook is het mogelijk als optie een slede geheel voor u op maat te maken.

Deze serie is onze grootste standaard loopwielgeleiding. Deze is bedoeld voor hogere draaglasten en meer stabiliteit.

De montage van het aluminium profiel gaat zeer eenvoudig omdat deze is voorzien van drie V-groeven. U kunt zelf de gaten op een door u gewenste afstand en patroon boren en hiermee het profiel vastzetten.

montagegroeven AG serie

De standaard slede is voorzien van 4 loopwielen die aan één zijde excentrisch zijn. Hierdoor kunt u de klemkracht op de assen instellen.

Downloads

Meer informatie over de Loopwiel geleiding AG serie van Almotion. Download 3D bestanden in .stp formaat of alle technische tekeningen en gegevens gegevens in .PDF-formaat.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek cilinder het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.