Loopwiel geleiding AV6 serie

Lineaire loopwiel geleiding van de AV6 serie heeft twee 6 mm assen in één aluminium profiel met een slede voorzien van 4 loopwielen

Algemene omschrijving

De loopwiel geleiding AV6 serie bestaat uit een aluminium profiel met daarin geklemd twee verchroomde, geharde en geslepen (H6) assen. Het is een 6 mm as met de daarbij behorende standaard slede en loopwielen. Ook is het mogelijk als optie een slede geheel voor u op maat te maken.

De montage van het aluminium profiel gaat zeer eenvoudig omdat deze is voorzien van een V-groef. U kunt zelf de gaten op een door u gewenste afstand boren en hiermee het profiel vastzetten.

montagegroef AV6

De standaard slede is voorzien van 4 loopwielen die aan één zijde excentrisch zijn. Hierdoor kunt u de klemkracht op de assen instellen.

De AV6 is een variant op de AV serie met kleinere assen (6 mm) om een loopwielgeleiding te creëren met kleine inbouwmaten.

Downloads

Meer informatie over de Loopwiel geleiding AV6 serie van Almotion. Download 3D bestanden in .stp formaat of alle technische tekeningen en gegevens gegevens in .PDF-formaat.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek cilinder het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.