Lineairtechniek standaard geleiding

De standaard lineaire geleidingen van Lineairtechniek zijn leverbaar in de bouwgroottes -15- t/m -45-. Rechtstreeks bestellen in onze webshop.

Algemene omschrijving

De Lineairtechniek standaard geleiding is een serie die wij in een flenswagen en een blokwagen kunnen leveren.
Deze geleidingen zijn bedoeld voor alle standaard toepassingen.
Zowel de flenswagen als de blokwagen zijn verkrijgbaar in de bouwgroottes -15- tot en met -45-. De bouwgrootte -15- leveren we ook in een compacte uitvoering. De compacte uitvoering is een blokwagen met een eigen profielrail.

Ook leveren wij een lineaire geleiding voor handverstellingen. Onze Budget serie is zeer concurrerend geprijsd en leverbaar in diverse bouwgroottes. De toepassingen van de Budget serie zijn legio. Houdt er wel rekening mee dat deze geleiding bedoeld is voor handverstellingen en alleen voor lage snelheden.  Klik hier om naar de webshop te gaan voor de Budget lineaire geleiding.

Naast de lineairtechniek standaard geleiding leveren we ook een miniatuur lineaire geleiding. Echter is deze alleen leverbaar in de bouwgrootte -9-.

Neem contact met ons op indien u vragen heeft over uw toepassing.

Opmerking: de Step file van de blokwagen met bouwgrootte -45- is tijdelijk niet beschikbaar.

Volledige omschrijving

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Frank
Frank
Websites en marketing
frank@almotion.nl 085-0491 777