Standaard lineaire geleiding van Lineairtechniek

De profielrail geleiding van Lineairtechniek is voorzien van een kogelomloopwagen en leverbaar in de bouwgroottes -15- tot en met -45-

Algemene omschrijving

De standaard lineaire geleiding van Lineairtechniek is een white label van Almotion. Deze lineaire geleiding is van een goede kwaliteit met een zeer aantrekkelijke prijsstelling. Deze lineaire geleidingen zijn bedoeld voor toepassingen die niet 24/7 in bedrijf zijn. Heeft u een toepassing waarbij dit wel geldt dan kunt u het beste de standaard TRH serie nemen.

De loopwagens zijn leverbaar in twee uitvoeringen:

  1. Blokwagen GDNA
    blokwagen Lineairtechniek
  2. Flenswagen GDWA
    flenswagen Lineairtechniek

De standaard voorspanning is bij de blokwagen 0 (spelingsvrij) en bij de flenswagen 1 (lichte voorspanning). Deze zijn optioneel leverbaar met een andere voorspanning. Hierdoor wordt wel de levertijd aanzienlijk hoger.

Er bestaat nog een variant op dat is de GD14NA. Deze vindt u onder de compacte lineaire geleidingen. Dit is een loopwagen met een lagere inbouw hoogte en is alleen maar leverbaar in de bouwgrootte -15-.

De bijbehorende profielrail is de GD. Deze is te gebruiken bij alle drie de uitvoeringen.

De loopwagens van de standaard lineaire geleiding Lineairtechniek zijn leverbaar in één lengtemaat. Optioneel en met een lange levertijd zijn er ook langere loopwagens (L) beschikbaar.

Let op! De CAD-tekeningen van de blokwagens zijn tijdelijk niet beschikbaar

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Frank
Frank
Websites en marketing
frank@almotion.nl 085-0491 777