Pneumatische ventielen serie Tiger 2000

Pneumatisch bediend 5/2 en 5/3

Algemene omschrijving

Pneumatisch bediend ventiel serie Tiger 2000.
5/2 – 5/3
Type: MFH, MVH, JMFH, JMVH, MFH-5/3, MVH-5/3, VL, JVL
Werkdruk: max. 2 ÷ 10 bar
Werktemperatuur: -10 °C ÷ +60 °C

Een compleet en uitgebreid bereik met 5/2-weg en 5/3-weg kleppen. Met een schotelventiel voor mono stabiele functies of zuigerspoel voor complexere versies met luchtveer en 5/3-weg ventielen.  Met stroom geoptimaliseerde interne functies voor hogere stroomsnelheden met de dezelfde breedte. Pneumatische aansluitingen G1/8, G1/4, G3/8 Divers en flexibel, zij- en voorkant montage Pneumatische of elektrische bediening.  Veelzijdige aansluittechniek met F of V magneetspoel met low stroomverbruik, zelfs voor montage op ventieleilanden. Functioneel en tijdloos design.

De pneumatisch bediend ventiel serie Tiger 2000 (zonder ATEX-categorie) kan worden gemonteerd op: PAL-verdeelrails met een gemeenschappelijk toevoerpoort of op PRS-spruitstuk blokken met een gemeenschappelijke toevoerpoort en uitlaat. De spruitstukrail en spruitstuk blok hebben 2 tot 10 klepstand.

Kleppen voor explosieve atmosferen (ATEX categorie) zijn niet geschikt voor: montage op PAL-verdeelrails of PRS spruitstukblokken.

Volledig gemonteerd ventiel klem type 02, aansluit klaar, leverbaar met Tiger 2000 kleppen (V-magneetspoel). Keuze van aansluitingen: Hoofdstekker met meerdere pinnen veldbusverbinding voor iedereen gemeenschappelijke veldbus protocollen autonoom met geïntegreerde besturing (PLC) Voor G1/8 en G1/4

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Downloads

Meer informatie over de Pneumatische ventielen serie Tiger 2000 van Almotion.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek ventiel het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.