SOP-serie platte ronde schuimrubberen pad

SOP-serie platte ronde schuimrubberen pad

Algemene omschrijving

SOP-serie platte ronde schuimrubberen pad

Geschikt voor zeer ruw en ongelijkmatig oppervlak en alle andere toepassingen waarin traditionele zuignappen niet kunnen worden gebruikt. NF (zwart) is geschikt voor het hanteren van werkstukken met een ruw oppervlak en voor buiten gebruik.
Goed weer en ozon – verouderingsweerstand, maar minder in opbrengen van elasticiteit en stabiliteit van de opslag. Niet geschikt voor de voedselindustrie.
OF (Orange) is geschikt voor het hanteren van werkstukken met een zeer ruw oppervlak. Het is slijtvast, elastisch en heeft een hoge scheur- en snijweerstand én buigbaar, maar is niet olie- en hittebestendig en veroudert relatief snel.
Tevens niet geschikt voor de voedselindustrie.
Verschillende maten beschikbaar. 

Toepassingen
Gesp plaat
Marmer
Grid metalen plaat
Tegel
Cement plaat

Gebruik
De sponslip kan de kloof op het ruwe oppervlak compenseren, en kan worden gebruikt in de gelegenheid dat de algemene zuignap het werkstuk niet stevig kan aanzuigen. Echter, hier moet meer aandacht aan worden besteed tijdens het gebruik, vanwege zijn slechte scheurweerstand.
De spons lip heeft alleen de ‘seal-functie’ en zal de trek toestand niet aankunnen. Zorg er daarom ten eerste voor dat u het platte rechthoekige schuimrubber pad en het werkstuk tot het limiet drukt en open vervolgens het vacuüm om het werkstuk te pakken. Wanneer u het werkstuk loslaat, plaats het dan eerst in de aangegeven positie en stop dan het vacuüm om de spons lip te beschermen tegen scheuren. Neem contact op met de klantenservice als er iets onduidelijk in de werkelijke werking.

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Downloads / Technische informatie

Download meer informatie over de SOP-serie platte ronde schuimrubberen pad van Almotion.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek ventiel het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.