Profielrail op maat

Uw lineaire rail van Lineairtechniek exact op maat gemaakt. De meeste rails hebben een maximale lengte van ±3920 mm. ▒Bouwgroote -30- is tijdelijk niet voorradig▒

Gewicht (kg): 0,00
Profielrail Lineairtechniek bouwgrootte (mm)
Lengte (mm)
E-maat
Nee
Ja

0,00

excl. BTW | 0,00 incl. btw

Algemene omschrijving

▒ Neem contact met ons op over de levertijd van bouwgrootte -30-.▒

Een profielrail op maat van Lineairtechniek zijn verkrijgbaar in de bouwgroottes 9 t/m 45. Speciaal voor de blokwagen compacte -15- is er een rail compacte -15-.

Alle bouwgroottes profielrails op maat gemaakt. Uw profielrail wordt met uiterste zorg geslepen en bewerkt. Hierdoor kan de levertijd wel 1 dag langer duren.

De E-maat is de afstand van het einde van de rail tot aan het hart van het eerste montagegat.

U kunt ook kiezen voor een standaard lengte van 4.000 mm. De enige uitzondering hierop is de bouwgrootte -9-. Deze heeft een standaard lengte van 1.600 mm.

Opmerking: Door de flexibele maatvoering kan hier geen actuele voorraad status van bijgehouden worden. Hierdoor kan het zijn dat u wel een rail kunt bestellen terwijl deze onvoldoende op voorraad is. Als u besteld heeft wordt u door ons gebeld indien uw maat niet direct leverbaar is. U mag natuurlijk ook ons bellen (085-0491777) of mailen (bram@almotion.nl) voordat u besteld.

Standaard rails

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Downloads

Meer informatie over de Profielrail op maat van Almotion.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek cilinder het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.