Persluchtslangen

Persluchtslangen zijn er in verschillende uitvoeringen. Bekijk ons assortiment aan persluchtslangen van Almotion hieronder. Wij leveren gekalibreerde persluchtslangen van hoge kwaliteit in verschillende lengtes en diameters. Het voordeel van een flexibele slang is dat deze licht van gewicht is en bestand is tegen trillingen en bewegingen in uw persluchttoepassing. Verschillende soorten slangen:

Lees verder

Er zijn 6 producten gevonden

Persluchtslangen

De webshop levert 3 soorten persluchtslangen uit voorraad:

  1. PU (Polyurethaan)
    Belangrijkste eigenschappen: flexibel, sterk, vormvast (knikken) en slijtvast
  2. PA (Polyamide)
    Belangrijkste eigenschappen: lichtgewicht, vormvast, robuust, goede buigraduis en weerstand tegen buigmoeheid en een lage vochtopname.
  3. PE (Polyethyleen)
    Belangrijkste eigenschappen: lagere kostprijs, flexibel en goed bestand tegen chemicaliën.

Een variant op de persluchtslang is de spiraalslang.
Spiraalslangen worden gebruikt als luchttoevoer naar een flexibele toepassing. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een blaaspistool of een ander gereedschap. Een spiraalslang is licht en vormvast waardoor ze weer naar de originele toestand terug gaan. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in en zijn ze prettig in gebruik. De spiraaldiameter bepaalt de totale lengte van de spiraalslang. Door zijn elasticiteit kan een spiraalslang ongeveer 10x langer worden als dat hij is in de oorspronkelijke vorm. Omdat deze slang flexibel en vormvast moet zijn wordt deze meestal gemaakt van Polyurethaanslang (PU).

Bent u er niet zeker van welke persluchtslang het beste bij uw toepassing past, neem dan contact op met onze experts. Zij helpen u graag met al uw vragen.