Advies op maat

Almotion levert naast veel standaard pneumatiek en lineaire geleidingen van verschillende merken ook maatwerk.

Perslucht
Bijvoorbeeld bij persluchtcilinders kunnen wij afwijkende afmetingen, speciaal schroefdraad en maatwerk voetplaten leveren.
Ook leveren wij turn key perslucht besturingskasten (schakelkasten) geheel op uw wens samengesteld.
Omdat wij zelf een werkplaats voor pneumatiek hebben kunnen wij u helpen bij uw (specifieke) ontwerpen, optimaliseren en eventueel reviseren van uw perslucht installatie.

Lineaire geleiding
Onze lineaire geleidingen leveren wij in alle prijsklassen en uitvoeringen. De geleidingsrail maken wij op maat voor U (meerprijs).
De lineaire geleiding wordt veel gebruikt in lineaire eenheden. Doordat zowel de ontwikkeling als productie bij ons in Elst gebeurd kunnen wij alles op maat voor u maken in combinatie met korte levertijden.

Wij gaan graag met u in gesprek over de ideale oplossingen voor uw toepassing van onze pneumatiek en/of lineaire geleiding. Wij houden hierbij rekening met uw voorschriften, eisen, wensen en beschikbare budget.

Zowel perslucht als lineaire geleidingen worden gebruikt in veel vormen en processen. Het is meestal een zeer belangrijk onderdeel in een productieproces. Daarom is de kwaliteit, veiligheid en de duurzaamheid van de persluchtinstallatie zeer belangrijk. U mag van onze adviseurs een op maat gemaakte innovatieve en energiezuinige oplossing verwachten.

Ga naar: